Upplands Bergentreprenad

Vi är experter på bergspräckning
Kontakta oss

Bergsprängning i Stockholm

Ofta står berg i vägen för byggprojekt och behöver således avlägsnas för att möjliggöra arbetet. Då kan man använda sig av bergsprängning – en metod som, trogen till namnet, går ut på att man med sprängmedel spränger berget i mindre delar som man sedan kan schakta bort. Vi på Upplands Bergentreprenad har lång erfarenhet av bergsprängning i Stockholm. Vår höga kompetens samt många nöjda kunder kan garantera dig om att vi vet vad vi gör och att arbetet är i säkra händer om du väljer att anlita oss för bergsprängning i Stockholm.

Om bergsprängning

Att utföra en professionell bergsprängning är ingen lek och processen är komplicerad. Men förenklat går det till så att man borrar strategiska hål i berget som man sedan fyller med dynamit. Självklart behöver man anpassa arbetet beroende på en rad olika faktorer som t.ex. bergtyp, storlek på arbetet och den närliggande miljön.

Till skillnad från bergspräckning – en annan metod för att avlägsna berg – kräver bergsprängning noggrann planering då vibrationerna från en explosion kan ha en negativ inverkan på närliggande fastigheter och infrastruktur. Faktum är att närliggande tomter och fastigheter måste besiktigas innan man kan verkställa ett bergsprängningsarbete. Vi har som företag utfört alla möjliga slags bergsprängningsprojekt, så vi vet hur vi på allra bästa sätt ska planera vårt arbete så att det kan utföras med högsta dos professionalitet. Vi strävar efter att utföra våra jobb så snabbt som möjligt, men självklart utan att kompromissa med säkerheten.

Kontakta oss redan idag

Oavsett om du har generella frågor om bergsprängning eller vill anlita oss för bergsprängning i Stockholm så är du hemskt välkommen att kontakta oss. Vi ger dig svar på allt du undrar över och kommer fram till hur vi på bästa sätt löser dina bergsprängingsbehov. Självfallet har alla arbeten olika behov, vilket också resulterar i att kostnaden skiljer sig.

Beroende på omständigheterna kan vi antingen ge dig ett fast eller löpande pris. Det kan ibland vara så att vi tror att omfattningen av arbetet kanske blir större än väntad, och då är det ett löpande pris som gäller. I så fall kommer vi givetvis överens om ett löpande pris innan vi sätter igång med arbetet. Så du kan vara säker på att du förutom att få ett högkvalitativt utfört jobb också får det till ett bra pris.

Vi på Upplands Bergentrepenad ser fram emot att hjälpa dig!


Därför ska du välja oss för bergsprängning i Stockholm

Det finns många anledningar till varför du gör helt rätt i att anlita oss för bergsprängning i Stockholm. Här följer några:

1

Professionalism

Våra många år i branschen, gedigna kunskap och högkompetenta personal gör oss till det självklara valet för bergsprängning i Stockholm. Kolla gärna på vår webbsida för att ta del av ett axplock av projekt som vi har jobbat med.

2

God kommunikation

Vi vet hur viktigt det är med en god kommunikation mellan företag och kunder. När det kommer till just bergsprängning krävs mycket planering och kontinuerliga samtal mellan flera parter. Vi arbetar därför tätt intill våra kunder och är alltid tillgängliga för att reda ut eventuella frågetecken. God kommunikation skapar trygghet, och det är viktigt att du som kund känner att du är i trygga händer hos oss.

3

Många nöjda kunder

Den kanske allra bästa försäkringen på att ett företag är duktiga är att tidigare kunder har goda saker att säga om det. Vi är jättestolta över att ha många nöjda kunder bakom oss och ser fram emot att få många fler!


Kontakta oss på Upplands Bergentreprenad